Videografie

Heeft u een video nodig voor uw bedrijf? Wilt u middels een bruiloftsfilm terug kunnen kijken op de mooiste dag van uw leven? Of wilt u een sportevent op video laten vastleggen? In al deze gevallen bent u bij ons filmproductiebedrijf aan het juiste adres. Wij hebben ons naast fotografie gespecialiseerd in het maken van films en video’s, welke we voor ontzettend veel doeleinden kunnen maken. Elke video die wij als filmproductiebedrijf maken is volledig maatwerk. Wij leggen de nadruk op dat wat belangrijk is.
Wij zijn inzetbaar op verschillende vlakken van videografie zoals:

  • Bedrijfsvideografie
  • Productvideografie
  • Vastgoedvideografie
  • Evenementenvideografie
  • Portretvideografie
  • Sportvideografie
  • Bruiloft videografie

Staat uw wens hier niet tussen neem dan contact met ons op. Wij kijken graag naar de mogelijkheden.

Contact opnemen

Dronevideografie en drone fotografie

Onze drone-piloot is gecertificeerd om te mogen vliegen. Een van de redenen om ons als film productiebedrijf in te schakelen is dat wij kunnen filmen met behulp van drones. De mogelijkheden van videografie met drones zijn eindeloos, wat de techniek geschikt maakt voor veel doeleinden. Doordat we van bovenaf kunnen filmen en fotograferen bieden we de kijker een heel ander perspectief dan normaal, wat de beleving ten goede komt. Heeft u interesse in de dronefotografie of videografie? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u alles over de mogelijkheden.

Ik ben geïnteresseerd
film productiebedrijf
film productiebedrijf

Bedrijfsvideo voor marketing-doeleinden

Heeft u een eigen bedrijf en bent u op zoek naar een film productiebedrijf voor het maken van marketing materiaal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u een bedrijfsvideo laten maken voor allerlei doeleinden. Om uw bedrijf op social media te presenteren bijvoorbeeld, maar ook om uw productieproces voor zakelijke klanten in kaart te brengen. Wat uw wensen ook zijn, Wij komen aan de hand van script of storyboard filmen. Met onze ervaring kunnen we u uiteraard adviseren en helpen bij het opstellen van dit script. Wij weten hoe we uw product of dienst het beste kunnen uitlichten. Wij leveren een eindproduct welke u direct op uw website of social media kanaal kunt inzetten.
Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van videoproducties? Neem dan contact met ons op, we vertellen u in een gesprek graag alles over de vele opties.

Neem contact op